Winterarrangement

Het strand helemaal voor jezelf, de sfeervol verlichte paviljoens en restaurants, de verkleurende natuur en niet te vergeten de oorverdovende rust. Het is ook buiten het seizoen genieten op Texel.

Maak uw verblijf in onze luxe suites deze winter extra comfortabel met het Just Winter Arrangement waarbij het aan niets zal ontbreken. Van culinaire verrassingen tot fiets om het eiland te verkennen: het is geregeld. Alles wat u hoeft te doen is achterover leunen en genieten.

Inclusief bij het Just Winter Arrangement:
- 4-gangendiner bij Strand Paal 17 in restaurant De Eerste Etage inclusief een welkomstcocktail
- Taxi naar Paal 17 v.v.
- Gratis bitterballen bij de Smulpot bij bestelling van een alcoholisch drankje (Niet mogelijk van 6 januari t/m 4 februari)
- Een fiets met versnellingen voor twee dagen

U geeft aan op welke dag en welk tijdstip u wenst te dineren, wij regelen uw reservering en vervoer.

2 accommodaties gevonden

Just Relax

Just Texel
299,00

De zeer ruime loftsuite beslaat de gehele tweede etage. De suite ademt luxe en de ongedwongen eilandsfeer is voelbaar. De suite beschikt over boxspring bedden. Er is een eigen sfeervol balkon met loungesetje, waar u heerlijk in de zon kunt zitten of samen de dag kunt afsluiten onder de sterrenhemel met een goed glas wijn. De suite beschikt over een luxueuze badkamer met regendouche, ligbad en infraroodsauna.

299,00

Deze karakteristieke suite is gelegen op de begane grond en eerste etage. De suite is verrassend van opzet; beneden is het woongedeelte en boven kunt u slapen en badderen. De slaapkamer beschikt over boxspring bedden. Door de dakramen in de slaapkamer aanschouwt u vanuit bed de overweldigende sterrenhemel. En 's morgens heerlijk ontbijten op uw eigen veranda. Geniet van een romantisch verblijf op Texel!