LUXE STRANDHUIS INCLUSIEF

Het strandhuis is van alle gemakken voorzien om de dag relaxt door te brengen. Er is stroom, (koud) water, ligbedden, een windscherm, koelkastje en in de suite staat alvast een strandtas met badlakens klaar.

 

Het strandhuisje is gelegen op het strand van Paal 17, waar je het hele jaar door terecht kunt voor een verfrissend drankje, smaakvol diner én onbetaalbaar uitzicht. Vertoef op het terras van Paal 17 Aan Zee, laat je culinair verrassen bij Paal 17 De Eerste Etage (wel even reserveren) en geniet in de warme maanden van de lange zomeravonden bij Paal 17 Zomers.

EEN BIJZONDERE PLEK

Op 7 km van Den Burg ligt het bekende strand van Paal 17. Paal 17 is de strandafgang bij Ecomare en ligt dichtbij badplaats De Koog. Hier is het hele jaar door veel te beleven. Het is een populaire trouwlocatie, thuishaven van diverse strandfestivals waaronder Sunbeats en de jaarlijkse catamaranrace de Ronde om Texel.

 

Van de twee prijswinnende paviljoens, de winkel en de strandhuisjes was ik tot 2016 nog mede-eigenaar. Daarom blijft dit strand een speciale plek voor mij die ik graag met de gasten wil delen.

 

Corina