Ontdek het eiland

Onze suites hebben een eigen afgesloten parkeerterrein. Het ideale startpunt om de auto te laten staan en Texel wandelend of per fiets te ontdekken. Ondertussen kan de auto opladen aan de laadpaal.

Fiets huren » Fiets huren »

Hapje eten?

Vanaf de Warmoesstraat wandelt u zo de culinaire Gravenstraat in, gelegen op circa 100 meter.

 

Bij de diverse restaurantjes in de directe omgeving kunt u goed eten en wordt u geholpen door een team dat persoonlijke aandacht hoog in het vaandel heeft staan. Vooraf reserveren is meestal gewenst. Wij helpen u graag bij het maken van een reservering.

Culinair genieten

Culinair eiland

Op diverse plekken op Texel kun je overigens heerlijk eten. Wilt u de leukste plekjes ontdekken? We helpen u graag bij het maken van een leuke keuze. 

 

Diverse leuke food events

Regelmatig vinden er op Texel ook leuke food events plaats. Verras je smaakpapillen bijvoorbeeld tijdens Texel Culinair, de amuse tour of op het beach food festival. 

Middagje shoppen?

Van kleine boetiekjes tot grote lifestyle- en outdoorwinkels voor een complete metamorfose: Den Burg heeft het allemaal. De straten van het dorp lopen in een cirkel. Of u nou links- of rechtsaf de deur uit gaat, u komt die leuke winkeltjes allemaal tegen. Den Burg heeft een kleine cinema voor avondje uit. Op de maandagochtend is er markt. En komt u in juli of augustus naar Texel? Dan pikt u ook nog de gezellige woensdagse themamarkt mee!

Terrasje pikken?

Keuze genoeg! Natuurlijk schenken ze hier lekkere rosétjes. Of ga voor een Texels speciaalbiertje in het zonnetje.